Κυριακή 22 Μαΐου 2016 Garmin Ziria Skyrace

22 Μαΐου 2016 at 08:54

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Garmin Ziria Skyrace. Με εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Γκούρα στην Ορεινή Κορινθία. Oι αθλητές θα διασχίσουν το όρος Κυλλήνη (Ζήρεια) και θα φτάσουν μέσα στα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα στην κορυφή της, σε μια διαδρομή άκρος απαιτητική και για εξοικειωμένους trail runners σε κάθε τερτίπι του καιρού.

Μια αναμέτρηση με τον ίδιο σας τον εαυτό, σε έναν αγώνα που σέβεται την προσπάθεια των φίλων-αθλητών και προσφέρει κάθε χρόνο μια καινούργια εμπειρία σε έναν αυθεντικό Skyrace αγώνα.

Ο αγώνας Ziria Scale Race, ένας αγώνας για όλη την οικογένεια, είναι ένας εισαγωγικός αγώνας βουνού που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί και τον πρώτο ορεινό στόχο ενός δρομέα. Η εναλλαγή του τερραίν, το σημαντικό ποσοστό μονοπατιών, η κίνηση σε δασικούς δρόμους με κλίση, η υψομετρική διαφορά αλλά και ο ενδιάμεσος σταθμός τροφοδοσίας της διαδρομής, συνθέτουν έναν αγώνα με όλα τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού ορεινού αγώνα σε μικρή κλίμακα.

Περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμέτοχης για το Skyrace , Scale race όπως επίσης και για το νέο αγώνα τη σκυταλοδρομίας θα βρείτε στο site των διοργανωτών: http://zccr.gr/

Powered by: Οι εκδηλώσεις στην Κορινθία

Αφήστε μια απάντηση